fbpx

Bootcamp Studio

Nå dine træningsmål med vores ekspertise hjælp


Theresa Frimann & Johanne Nørgaard

EREPS-certificeret Personlige Trænere

Vi er to energifyldte unge piger, som tidligere har arbejdet sammen i fitnessverdenen. Vi har et brændende ønske om at hjælpe og movitere DIG til en sundere livsstil. 

Du er i de bedste hænder på din nye livsstilsændring under tilsyn af os - som i øvrigt begge er uddannet EREPS-certificerede Personlige Trænere. 

Træning skal være sjovt - samt give større fysisk og mentalt overskud. Det handler om motivation og øget livsglæde! 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Hos Bootcamp Studio finder du to passionerede og kompetente trænere fyldt med energi og smil. Måske kender du dem allerede i Hjørring bybillede.

Johanne og Theresa har tidligere arbejdet sammen i fitnessverdenen, og nu skal kompetencerne forenes! Med deres karakteristiske og varme personligheder vil du hurtigt føle dig tryg og tilpas, for hos os, er der plads til alle! Uanset niveau, køn, alder og størrelse. Begge kvinderne er kompetente certificeret personlige trænere og kostvejledere, så du kan trygt lade dig hoppe under deres vinger, og flyve med på en rejse mod en ny livsstil.

Hos Bootcamp Studio skal træningen være sjov og motiverende. Vi skaber sammen med dig øget livsglæde og øget livskvalitet. Gennem kreative og varierende træningspas, skaber vi både mentalt og fysisk overskud hos dig i din hverdag. Med et team på to, er der mulighed for at sparre med flere trænere, og du vil samtidig blive en del af et unikt fællesskab. Både på dit hold, men vi tilbyder også en lukket gruppe kun for Bootcamp Studio deltagere, hvor du har mulighed for at søge råd og erfaring hos andre deltagere.

Husk - den eneste, der kan hjælpe dig er dig. Du må tage det første skridt, så hjælper vi dig med at tage det næste!


Anders Ranum

Autoriseret fysioterapeut

Gennem min faglige baggrund som autoriseret fysioterapeut og mange års erfaring inden for fitness og styrketrænings verdenen, står jeg klar med kvalificeret hjælp/viden og støtte/vejledning til at hjælpe dig godt på vej med din nye livsstilsændring.

Det er essentielt for mig at alle kan deltage på mine hold, og derfor kan træningen altid tilpasses til den enkelte deltager. Det er derfor lige meget om man er i kage- dårligt eller god form - man kan være med på sine helt egne forudsætninger, imens vi sammen arbejder imod en sundere og stærkere krop.

Som en ekstra bonus foregår al’ træning i naturskønne omgivelser som har en bevist effekt på det mentale helbred.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bootcamp Studio

Gåseurtvej 4
9800 Hjørring

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR 42016446

Webbureau ITTP