fbpx

Handelsbetingelser

General information

Bootcamp forløb sælges af Bootcamp Studio (CVR nr. 42016446, Gåseurtvej 4, 9800 Hjørring). Levering af af online produkter såsom kostplaner og træningsprogrammer sker som oftest indenfor 24 timer - i enkelte tilfælde kan der dog gå op til 2-4 hverdage, da købet skal behandles manuelt.

Rettigheder

Alle rettigheder til leverede digitale produkter tilhører Bootcamp Studio. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Ethvert produkt er personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Bootcamp Studio.

Mail

Bootcamp Studio kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser. Det er derfor vores kunders eget ansvar at sikre, at de modtager mails fra os. Har du problemer, så er du dog mere end velkommen til at indberette problemet til os. Husk at tjekke dit spamfilter inden da. Du modtager også kvittering for dit køb på din mailadresse, og det er dit eget ansvar at gemme denne kvittering.

Betaling og sikkerhed

Når der bestilles et produkt eller forløb hos Bootcamp Studio, udfylder du en formular med dine oplysninger. Herefter vil du modtage en faktura på din oplyste mailadresse. Denne bedes betales omgående, da dette er forudsætningen for at din plads på forløbet er reserveret. Din plads er først endelig, når du modtager en kvittering fra Bootcamp Studio. Du modtager dit bestilte træningsprogram eller kostplan, når fakturen er betalt.

Fortrydelse og aflysning

Ved køb af træningsforløb/bootcamp gælder følgende: Din plads er først din, når pengene er betalt. Din tilmelding er bindende efter betaling, og det er ikke muligt at få refunderet pengene. Du kan dog videregive/sælge din plads til anden side, hvis du skulle blive forhindret. Betalingen foregår via faktura, som du modtager på din oplyste mailadresse. Når betalingen er registeret modtager du en informationsmail.
Bootcamp Studio forbeholder sig retten til at aflyse et Bootcamp forløb inden opstart, hvis der er under 5 personer tilmeldt - hvorefter dine penge bliver tilbagebetalt.

Aflysning:

Ved sygdom eller forhindring af træneren i at komme, forbeholder Bootcamp Studio sig retten til at aflyse træningen op til 2 timer før træningen finder sted - herefter bliver den oprindelige time flyttet til et andet tidspunkt, medmindre der findes en afløser (som selvfølgelig er 1. prioritet).

Det er dit eget ansvar som Bootcamp deltager at sikre, at du kan deltage på de pågældende træningstider, da der ikke vil blive kompenseret for manglende deltagelse, hvis du udebliver fra en eller flere timer.

Fortrydelsesret ift. træningsprogrammer og kostplaner frafalder, når beløbet er betalt.

Under 18 år

Er en person under 18 år eller umyndig, skal forældre eller værge give skriftligt samtykke til Bootcamp Studio om deltagelse på Bootcamp forløb samt andre ydelser.

Ansvarsfraskrivelse

Bootcamp Studio bruger den viden, som er lært igennem uddannelser og kurser samt personlige betragtninger og erfaringer. Alt indholdet skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed, uden nogen form for garanti

Helbreds- og personskade:

Al træning sker på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter hos Bootcamp Studio. Bootcamp Studio tager heller ikke ansvar for personskader på dig som følge af en ulykke eller andre deltageres handlinger eller mangelfulde handlinger.

Er du i tvivl om din helbredstilstand, eller radikalt du kan lægge din kost om, så kontakt din læge og/eller fysioterapeut, før du starter.

Behandling af personoplysninger

Bootcamp Studio anvender dine personoplysninger til en række formål, som primært er med henblik på at gøre din købsoplevelse hos os bedre. Vi anvender hovedsageligt dine personoplysninger for at kunne administrere dit køb og dine forespørgsler, samt levere de ønskede produkter/tjenester til dig. Herudover anvendes dine persondata også i relation til markedsføring.

Arten af de registrerede oplysninger afhænger af, hvilket produkt/ydelse, som dit køb/forespørgsel vedrører. Vi registrerer blandt andet navn, adresse og telefonnummer.

Ret til indsigt

Du har med visse lovmæssige begrænsninger ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig. Du kan som kunde bede om indsigt i den persondata, der er registreret i relation til køb og forespørgsler. Du vil typisk få indsigt i faktureringsoplysninger og mere generelt persondata, der relaterer sig til dit køb.

Bootcamp Studio

Gåseurtvej 4
9800 Hjørring

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR 42016446

Webbureau ITTP