fbpx

Udendørs Bootcamp

OPSTARTSTILBUD

BOOTCAMP - OPSTART UGE 18 (den 4. maj)

kr. 500,-

Normalpris 1.399,-

Udendørs træningsforløb

Onsdage kl. 17.00 - 18.00

  •  8 ugers forløb - 1 træning om ugen
  •  Lukket fællesskab
  •  Plads til alle uanset alder, køn og niveau
  •  Engangsbeløb
  •  Inkl. træningsprogram

Træner: Theresa og Johanne

Lokation: Christiansgave / Hjørring Bjerge

Bootcamp Studio

Nå dine træningsmål med vores ekspertise hjælp

Bootcamp med os personligt hvor vi træner dig - sammen med resten af gruppen. Vi viser dig præcis hvad du skal gøre for at komme i form og få dit energiniveau tilbage, så du kan føle dig stærk og selvsikker igen!

Fællesskab hvor du indgår i en gruppe af 10 personer, som har samme mål om en mere aktiv hverdag og øget livsglæde.

Udendørs træning hvor vi kommer igennem hele kroppen, imens vi hygger os og har det sjovt.

Basis kostplan hvor der er vist forslag til hvordan dine måltider kunne se ud på en dag. Der er diverse sunde og næringsrige retter, som du kan lade sig inspirere af.

Eksklusive rabatter, så hvis du beslutter dig for at være en del af gruppen, får du fordelagtige rabatkoder til: Helse- og sportsmassage
 www.madkurven.dk

Ofte stillede spørgsmål

Hvor foregår træningen?

Træningen forgår udendørs på et offentligt areal, som træneren beslutter. Det kan eksempelvis være i en park eller skovareal - eller i en parkeringskælder, hvis vejret ikke tillader andet. 

Hvor mange er man på ét hold?

Når man melder sig til et udendørs Bootcamp forløb, er der maksimalt 10 personer på et hold. Det er samme 10 personer man mødes med to gange ugentligt i et 8-ugers forløb.

Hvor lang tid tager træningen?

Hver træning har en varighed på 60 minutter. Hvoraf de første 5 minutter bruges på at tale om hvad dagens træning skal bestå af samt hvordan vi har haft det siden sidst. Vi slutter ligeledes af med at bruge de sidste 5 minutter til udstræk.

Hvad tid på dagen er det?

Under Udendørs Bootcamp kategorien kan du se hvilke hold vi tilbyder i dette øjeblik. Hold gerne øje, da der løbende bliver oprettet flere som holdene bliver booket til.

Må man have gæster med?

Når man booker sig på et Bootcamp forløb, er man et lukket fællesskab på maksimalt 10 personer. Det betyder, at det eksklusivt er for dig og de andre personer, som har tilmeldt sig. Det er derfor ikke tilladt at tage gæster med.

Har du ikke mulighed for at få dit/dine børn passet, er de velkomne til at kigge på. 

Hvad koster det?

Prisen på hvert Bootcamp forløb står under hvert enkelt hold. Der kan godt være forskel på prisen alt efter om man ønsker et udendørs eller online forløb.

Tilmeld dig udendørs Bootcamp

Bemærk, at du vil efter tilmeldelse modtage en mail med betalingsoplysninger. Din tilmelding er IKKE endelig, før betalingen er bekræftet. 

Bootcamp Studio

Gåseurtvej 4
9800 Hjørring

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR 42016446

Webbureau ITTP